Astrolijn

De astrolijn. Het is vaak in de nacht ook op de televisie te bekijken. Kijkers kunnen dan voor een consult inbellen en dan krijgen worden er bijvoorbeeld kaarten voor hen gelegd, wordt er contact met overleden familieleden gezocht en worden vragen beantwoord en meer. Er is een hoop over te doen, omdat er mensen zijn die geloven dat het allemaal niet echt is en puur is opgezet om mensen aan de lijn te houden. De kosten zijn per minuut.

Bij de astrolijn kun je inbellen en bijvoorbeeld een boxnummer kiezen. Dit nummer is gelinkt aan een bepaalde paragnost bijvoorbeeld, die dan en consult met je gaat doen. Je kunt kaarten laten leggen, je toekomst laten voorspellen. Ook worden  er relaties en lichamelijke problemen besproken.

Omdat er erg veel mensen mij de meerdere astrolijnen werken, is het altijd erg druk, maar kunnen de telefonische contacten goed worden verdeeld. Bij de astrolijn die op de televisie te zien is wordt er zo nu en dan iemand naar de studio doorgeschakeld. Er komen allerlei dingen voorbij die de persoon zich dan uit laat leggen en waar er indien het mogelijk is hulp voor wordt geboden. Advies is over het algemeen wel de regel. De kritieken die door sommigen worden geuit is dat er misschien aan ‘cold reading’ wordt gedaan. Hierbij kan men door een bepaald soort vragen te stellen achter informatie van anderen komen, zonder dat zij het doorhebben. De beller geeft als het ware zelf de antwoorden. Toch is de astrolijn heel erg populair en het is zowel telefonisch als online te gebruiken. Daar zijn er bijvoorbeeld ook foto’s  te uploaden, waar de paragnosten dan bijvoorbeeld iets over kunnen vertellen. Vaak worden dit soort lijnen ook gebeld als mensen het echt even niet meer weten, maar ook zijn er mensen die gewoon nieuwsgierig zijn wat er zo allemaal uit kan komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *