Mediums

Mediums zijn mensen met een paranormale gave. Zij kunnen in contact treden men overleden personen. Vaak worden mediums door mensen benaderd die bijvoorbeeld nog met vragen zitten die zij nooit aan de overleden persoon hebben kunnen stellen. Maar het is niet altijd het geval dat men een medium op gaat zoeken. Het kan namelijk ook zo zijn dat de mediums iets van een overleden persoon doorgegeven krijgen. Omdat er wordt beweerd dat een medium open staat en dus makkelijker door een overleden persoon te benaderen is, zal dit dan op deze wijze gebeuren.  En op zulke momenten spreken zij dan voor hen compleet vreemde mensen aan en geven zij de boodschap door.

Het effect en de reactie hierop kan verschillend zijn. Sommige mensen hebben niets aan de boodschap en staan er misschien helemaal niet voor open. En bij andere mensen kan het als een donderslag bij heldere hemel binnenkomen. Het effect kan dus behoorlijk sterk zijn.

voor meer informatie zie ook: https://www.hypnosehelpt.nl

Mediums op tv

Er zijn ook veel programma´s op tv waar mediums in voorkomen. Het zijn of amusementsprogramma´s of juist de wat meer serieus bedoelde programma´s. Een goed medium zal zijn of haar werk altijd goed doen. Zij hebben dan ook alle vertrouwen in hun kunnen en zullen de mensen die hen opzoeken zo goed mogelijk helpen. Vaak gaat dit door middel van dingen doorgeven waar hen niets over is verteld. Zo krijgt de klant vertrouwen in haar kunnen en kan de klant zich ook meer open gaan stellen. In sommige gevallen is het zo dat er een geheel ander person bij de mediums doorkomt. En dan is de boodschap misschien helemaal niet dat wat de klant had verwacht.

Volgend het medium zal het wel de boodschap zijn die voor de persoon in kwestie bedoeld is en die hij of zij moet ontvangen. Vaak is het dan zo dat het spreekwoordelijke kwartje dan pas later valt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *